Локомотив (Пд) победи с 1:0  Арда  на своя стадион в

...
Локомотив (Пд) победи с 1:0  Арда  на своя стадион в
Коментари Харесай

Локо пак първи след 1:0 над Арда

" Локомотив " (Пд) победи с 1:0  " Арда "   на своя стадион в парк " Лаута " в среща от шестия кръг на Първа лига. С този си триумф " черно-белите " набраха 16 точки и още веднъж оглавиха краткотрайното класиране. В 10-ата минута Димитър Илиев, който изигра своя мач №350 в елита на българския футбол откри Джовани на комфортна позиция, бразилецът преодоля двата бранители на гостите и стреля, само че топката излезе в навън. Девет минути по-късно Абубакар Тунгара подаде на Преслав Боруков, който обаче насочи неакуратен удар. В идващите минути " черно-белите " постановиха превъзходство, само че не съумяха да застрашат съществено вратата на съперника. Гостите заиграха по-внимателно в защита и разчитаха на контраатаки. В 42-ата минута " смърфовете " проведоха рискова офанзива. Матеус Да Силва изведе на чиста позиция Димитър Илиев, който насочи удар с глава, само че коженото кълбо излезе в навън. Второто полувреме стартира с леко превъзходство на локомотивци.

В 53-ата минута обаче Милен Стоев от гостите насочи неакуратен удар с глава.
В 67-ата минута Милен Желев от " Арда " стреля с глава, само че Динко Хоркаш избави. Две минути по-късно Петър Андреев от домакините откри резултата. Влезлият на промяна футболист получи брилянтен пас от Джовани, излезе самичък против Анатолий Господинов и невъзмутимо се разписа за 1:0. Три минути по-късно Станислав Иванов от гостите вкара гол. Съдията Станислав Тренчев обаче го анулира след консултация със системата ВАР, отсъждайки, че нападателят на гостите е бил в засада, когато е получил топката.

В 86-ата минута Пламен Крачунов от " Арда " стреля рисково с глава, само че коженото кълбо излиза в навън. Секунди преди края на срещата Кристиан Пешов от домакините стреля рисково, само че вратарят на Арда мазета.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР